DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

Tervetuloa

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANTUMINEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

 toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

PalautE

 

UUTISET

 

 

YHDISTYS

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

LINKIT

 

 

Joh 3:17: Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

 

Logossa ylhäällä vasemmalla on kolme sydäntä kuvaten Isä Jumalaa, Poika Jumalaa (Jeesusta) ja Pyhä Henki Jumalaa. He ovat yhtä mutta kolme eri persoonaa – siksi kolme sydäntä, jotka sykkivät samaan tahtiin. Opetuksessa, rukouksessa, ylistyksessä ja kiitoksessa kaikkien kolmiyhteisen Jumalamme persoonien pitäisi olla tasapainossa. Neljä salamaa logossa ovat neljä evankelistaa: Matteus, Markus, Luukas ja Johannes.

Raamattu on totta. Se vahvistaa itsensä ja avautuu Pyhän Hengen ystävällisellä avustuksella itse kullekin, kun asiaa vain vakavalla mielellä rukoilee. Johanneksen evankeliumi alkaa (1:1-5): Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.

Raamattu on Jumalan sanaa. Jeesuksen maan päällä lausumat totuudet löytyvät Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen kirjoittamissa evankeliumeissa, ja niiden julistamista painotamme evankelista-työssämme muuta Raamatun Sanaa unohtamatta. Armo ja totuus yhdessä ja vain yhdessä, Jeesuksen nimessä ja veressä; Joh. 1:14: Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Käytämme pääasiassa 1933/38 Kirkkoraamattu käännöstä, koska se vastaa paremmin kuin 1992 käännös alkutekstejä sekä sanojen käännöksien että sanajärjestyksen osalta. Kuitenkin pääasia on, että Raamattua luetaan, oli saatavilla mikä käännös tahansa. Sekä Uusi testamentti että Vanha testamentti ovat tärkeitä. Joissakin kohdin DigiNovum interlineaarinen käännös kreikka-suomi auttaa Pyhän Hengen lisäksi avaamaan uuden testamentin alkuperäistekstiä, katso lähemmin sivulta www.du.fi/fi/index.php?sid=88. Vanhan testamentin osalta avuksi saattaa olla Bible Works –ohjelmisto, jos osaa hepreaa. Panosta Herran Sanan tutkimiseen, se aika ei valu hukkaan!

 

 

 

Juurtukaa Sanaan, juurtukaa!

Jeesus sanoo (Ilm. 22:16b): Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.

Jes. 11:10: Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä.

 

Työn taustalla toimii Aabrahamin pyhät lapset ry –niminen yhdistys. Yhdistystä tarvitaan vastuunkantajien toiminnan mahdollistavana kanavana ja oikeudellisena henkilönä esimerkiksi viranomaisiin päin plus pankkitiliä varten.

Jeesuksen omat ovat kaikki Aabrahamin lapsia. Paavali kirjoittaa kirjeessään Galatalaisille (3:29): Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan. Jokainen tarvitsee Jeesusta päästäkseen iankaikkiseen elämään, ja siksi evankeliumi pitääkin saarnata jok’ikiselle – juutalaisille, muslimeille, muunuskoisille, pakanoille ja nimikristityille. Pyhiä meistä tulee, kun otamme vastaan Jeesuksen sydämeemme; esim. Apt. 9:41: Ja Pietari ojensi hänelle kätensä ja nosti hänet seisomaan ja kutsui sisään pyhät ja lesket ja asetti hänet elävänä heidän eteensä., 1. Kor. 1:2 (katso Raamatusta) ja Heb. 3:1: Sentähden, pyhät veljet, jotka olette taivaallisesta kutsumuksesta osalliset, kiinnittäkää mielenne meidän tunnustuksemme apostoliin ja ylimmäiseen pappiin, Jeesukseen.

Olemme kaikki papin tehtävässä. Pietari kirjoittaa (1.Piet. 2:9): Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa. Ja Johannes näki vanhinten todistuksen meitä koskien (Ilm. 5:10) : ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä.

Ja tietysti Jeesus on meidän pappien ylimmäinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan, muita ylimmäisiä pappeja ei tarvita (Heb. 5:5-6): Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; niinkuin hän toisessakin paikassa sanoo: "Sinä olet pappi iankaikkisesti Melkisedekin järjestyksen mukaan".

 

 

Puun syli