DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANtuminEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

Kuuntelevat seinät

English

 

Ota minut syliisi

Tärkein toimintamuotomme on ”Sanan ja runon tuoksua” ohjelma TV7 taivaskanavalla (www.tv7.fi). Ohjelman julistus perustuu Raamatun Sanaan, etenkin evankeliumeihin, siitä neljä salamaa tuossa yllä olevassa logossa. Isä Jumala, Jeesus Poika ja Pyhä Henki ovat yksimielisesti samaan tahtiin sykkivinä persoonina vaikuttamassa maailmankaikkeuteen tälläkin hetkellä, siitä kolme sydäntä logossa. Usko on sydämen asia, ei järjen päätelmien tulosta. Ohjelmassa esitettävät runot ovat Aulin vuosien varrella kirjoittamista kokoelmista, niissä on tuoksuva maailma. Ohjelmat tulevat ulos sunnuntaisin kello 19:15, uusinnat seuraavana yönä klo 03:15 ja maanantaisin klo 11:05 sekä keskiviikkoisin 23:45 ja torstaisin klo 07:35 ja 15:35. TV7:n ohjelmia voi katsoa helposti ilman rekisteröintiä myös internetin välityksellä, katso www.tv7.fi/nettitv .  Kaapelitalouksien lisäksi TV7 näkyy nyt edullisesti myös antennitalouksissa, lisätietoja osoitteessa http://www.maxivision.fi  . Myös IPTV on nykyisin saatavissa miltei mihin tahansa antennitalouteen, katso http://www.tv7.fi/info/saatavuus/.

Osallistumme yhteiskristilliseen katuevankeliointiin mahdollisuuksien mukaan. Kun on saanut Jeesuksen rakkauden sydämeensä, ei siitä voi olla kertomatta myös muille. Maailma tarvitsee välittämisen ilosanomaa, saarnan julistaman Sanan ohella. Jeesus sanoo (Joh. 3:17): Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

Toimimme Menorah seurakunnassa, joka keskittyy Jeshua Jeesuksen jalanjäljillä messiaanismieliseen julistukseen ja Israelin tukemiseen näinä lopunaikoina. Tervetuloa ehtoollisjumalanpalvelukseen lauantaisin klo 15 joka toinen viikko, katso www.menorahnet.org .

Käymme mahdollisuuksien mukaan miltei joka viikko torstaisin Helsinki-Pasilan Healing Roomissa rukoilemassa parantumista tarvitsevien puolesta. Rukoilijoita on eri seura- ja tunnustuskunnista, ja rukousryhmässä on tavallisesti kolme rukoilijaa. Aukioloajat, sijainnit ja muu informaatio löytyvät osoitteesta www.healingrooms.fi.

Israel työ on osa kutsumustamme. Jumalan Pyhä Henki puhuu Israelista Bileamin suun kautta (4. Moos 24:9b): "Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"  Keskitymme kansainväliseen JHOPFAN Kaikkien kansojen rukouskonferenssiin Jerusalemissa & muurinvartijoiden Israelin rukouskiertueelle. Olemme järjestämässä Suomen ryhmän osalta vuoden 2016 rukouskonferenssia ja muurinvartijoiden kiertuetta 2.-16.10.2016. Kaikkien kansojen rukouskonferenssi on yhteensä kaksi viikkoa, ensin 10 päivää Jerusalemissa sisältäen kolmena päivänä retkiä lähistölle, ja lopuksi kolmipäiväinen muurinvartijoiden kiertue menee eri puolille Israelia. Valmistamme tietä Kunnian Kuninkaalle, Jeesukselle Messiaalle Kristukselle Voidellulle. Tilaisuuksissa on simultaanitulkkaus suomen kielelle. Jos tunnet, että Herra kutsuu osallistumaan, katso lisää MATKAT sivulta tai tilaa meiltä lisäinformaatiota: matkat@sananjarunontuoksua.fi.

Sydämiemme palo on julistaa ristiinnaulittua Jeesusta ja Hänen voittoaan. Pyynnöstä tulemme puhumaan pelastuksesta ja Israel-rakkaudesta tilaisuuksiin, esimerkiksi Israel-ystävyysryhmiin. Ota yhteys: sanajaruno/at/sananjarunontuoksua /piste/fi tai katso yhteystiedot.

Yhdistyksen kiertävä evankelista Iisak Hirvinen käy eri paikoissa julistamassa Jumalan Sanaa etenkin heikoille ja sairaille, katso hänen lähettikirje tästä: Iisak tuki