DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

English

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANtuminEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

Aabrahamin pyhät lapset ry sivulle TÄSTÄ

 

Kenen on maa?

Jotkut, jopa hengelliset johtajat ja opettajat, sanovat, että Israelin alueet ja palestiinan pakolaisasia on poliitikkojen ratkaistava mm. humanitäärisin perustein – tai että uskovien ei pidä ottaa kantaa Israelin puolesta. Jerusalemin jakaminen uudelleen ”rauhan saavuttamiseksi” on useiden mielestä välttämätöntä – vaikka ”maata rauhasta” ei ole toiminut aikaisemmin. Mutta Raamattu todistaa toisin. Israelin alueet ja asia ei ole poliittinen kysymys, ei taloudellinen kysymys, ei sotilaallinen kysymys eikä humanitäärinen kysymys vaan Raamattuun perustuva vastaus. Eikä maata luvattu kaikille seemiläisille, vaan nimenomaan Jaakobin jälkeläisille. Luemme (1. Moos. 50:24): Niin Joosef sanoi veljilleen: "Minä kuolen, mutta Jumala pitää huolen teistä ja johdattaa teidät tästä maasta siihen maahan, jonka hän valalla vannoen on luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille".

Ja (Jaakobille), 1. Moos. 35:12: Ja maan, jonka minä olen antanut Aabrahamille ja Iisakille, minä annan sinulle; myöskin sinun jälkeläisillesi minä annan sen maan.

Ja 3. Moos. 26:42: Ja silloin minä muistan liittoni Jaakobin kanssa ja muistan liittoni Iisakin kanssa ja liittoni Aabrahamin kanssa, ja minä muistan myös maan.

Israelilaiset, Jaakobin jälkeläiset, ovat Jumalan silmäterä (5. Moos. 32:9-10): Sillä Herran kansa on hänen osuutensa, Jaakob on hänen perintöosansa. Erämaasta hän löysi hänet, autiosta, ulvovasta korvesta; hän otti hänet suojaansa ja hoitoonsa, varjeli häntä kuin silmäteräänsä.

Joka siunaa Israelia, sitä Jumala siunaa ja päinvastoin (1. Moos 27:29b): Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa. Ja 4. Moos. 24:9b: Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!

sanajarunontuoksua pääsivulle

 

Jerusalemista (2. Kun. 21:4b):  josta paikasta Herra oli sanonut: "Jerusalemiin minä asetan nimeni".  Ja psalmi 147: 2: Herra rakentaa Jerusalemin, hän kokoaa Israelin karkoitetut.

Jerusalemkin on Jumalan silmäterä (2. Sam 24:16a):  Mutta kun enkeli ojensi kätensä Jerusalemia kohti tuhotaksensa sen, katui Herra sitä pahaa ja sanoi enkelille, joka kansaa tuhosi: "Jo riittää; laske kätesi alas."

Jeesus rakastaa Jerusalemia niin kovin, että puhkesi itkuun sen ahdistuksen tähden (Luuk. 19:41): Ja kun hän tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, itki hän sitä

 

Ja monen monta muuta Raamatun kohtaa Israelista ja Jerusalemista, jotka Pyhä Henki kyllä valaisee armossa ja totuudessa, kun asiaa lähestyy rukoillen.

 

 

Katso Keskiyön Valon Israel konferenssissa 14.6.2009 nauhoitetut Jerusalemin muurinvartijat ohjelmat:

 

(001) – Sari Essayah puhuu ja MEP siunaus                                VIDEO

(002) – Pekka Sartola puhuu                                                         VIDEO

(003) – Tom Hess puhuu                                                                VIDEO

 

 

 

Arkistoon