DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

English

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANtuminEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

Elämä virtaa

 

Toimimme yhteiskristillisesti. Emme kiistele teologioista.  Oikeassa oleminen ei ole tavoitteemme. Hyvä vastaus aina oikeassa oleville seurakunnille tai henkilöille onkin: ”Kaikessa muussa saatatte olla oikeassa, mutta ainakin yhdessä asiassa olette väärässä: siinä, että olette kaikessa oikeassa!” Jeesus sanoo (Matt. 23:23a): Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te annatte kymmenykset mintuista ja tilleistä ja kuminoista, mutta jätätte sikseen sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeuden ja laupeuden ja uskollisuuden.

Rakkaus on tärkein periaatteemme. Jeesus sanoo (Joh.13:34-35): Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut - että tekin niin rakastatte toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus. Keskinäisen rakkauden käskystä seuraa automaattisesti yhteiskristillisyys. Jeesus sanoo (Mark 12:29b-31) Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa; ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'. Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä.

Jeesus vapautti meidät vapauteen myös toisten aiheettomasta tuomitsemisesta (katso Joh. 3:17). Jeesus sanoo (Matt. 12:7): Mutta jos tietäisitte, mitä tämä on: 'Laupeutta minä tahdon enkä uhria', niin te ette tuomitsisi syyttömiä.

Jeesuksen maanpäällisen ajan jälkeen Pyhä Henki on Jumalan persoonista Hän, joka toimii täällä meidän keskuudessamme. Jeesus sanoo (Joh. 16:7): Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.

 

 

 

 

Ota minut syliisi