DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANTUMINEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

Puun syli

 

 

Jos tunnet kutsumusta vapaaehtoistoimintaan, älä ajattele, että olet liian vähäinen tai sinulla ole mitään annettavaa. Daavidilla ei ollut ylhäisöä tukenaan, vaan erilaista väkeä: ”Ja kaikkinaiset miehet, jotka olivat vaivassa, ja jokainen, joka velassa oli, ja jokainen, jolla murheellinen sydän oli, kokosivat itsensä hänen tykönsä” (1. Sam 22:2a, Vanha Biblia 1776).

Paavali kuvaili alkuaikojen kristittyjä seuraavasti (1.Kor 1:26-28): Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään, ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on, ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.

Mukaan helposti: hae yhdistyksen tukijäseneksi tai ala hakea muita tukijäseneksi vaikka kiertämällä talosta taloon vanhan ajan kolportöörityyliin.  Tukijäsenyyttä haetaan seuraavasta linkistä avautuvalla lomakkeella: Tukijäsenhakemus henkilöille. Tukijäsenyys ei sido jäsenmaksun lisäksi mihinkään.

Yritykset voivat hakea tukijäsenyyttä seuraavalla lomakkeella: Tukijäsenhakemus yrityksille.

 

Tukijäsenmaksu on 50 euroa vuodessa henkilöjäsenille. Yritysten jäsenmaksut ilmenevät hakulomakkeesta. Tukijäsenet saavat puolivuosittaisen ystäväkirjeen ja muuta ajankohtaista informaatiota sekä muuta materiaalia, esimerkiksi ”Rukoile rauhaa Jerusalemille ” kalenterin.

Tukijäsenmaksut samoin kuin muukin yhdistykselle tuleva raha menevät täysimääräisinä Jumalan valtakunnan evankeliointityön hyväksi. Jumala on järjestänyt lupauksensa mukaan kaikki oikeat vapaehtoiset henkilöt toimintaan, ja Hän on myös luvannut, etteivät jauhot ja öljy lopu ennen herätyksen sadetta (1. Kun. 17:14): Sillä näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jauhot eivät lopu ruukusta, eikä öljyä ole puuttuva astiasta siihen päivään asti, jona Herra antaa sateen maan päälle.