DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

Tervetuloa

 

 

 

 

Tie taivaaseen

 

Periaatteet

 

PARANtuminEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

Kauppa

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

 

 

UUTISET

 

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

 

LINKIT

 

Niin paljon näen, kuulen

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen Israel-matkalle JHOPFANin ANCJ Kaikkien Kansojen Jerusalem Rukouskonferenssiin ja Muurinvartijoiden Israel-kiertueelle 9.-23.9.2018 kauttamme on alkanut!

Paikka: Ramat Rachel hotelli ja konferenssikeskus (Jerusalem) ensimmäiset 10 päivää, sitten kiertue Israelissa. Voit katsoa tapahtumaa esittelevän suomenkielisen videon tästä: Rukouskonferenssivideo                   

Lähde Israelin itsenäisyyden 70-vuotisjuhlamatkalle Israeliin 9. -  23.9.2018 Kaikkien kansojen Rukouskonferenssiin ja Muurinvartijoiden kiertueelle Israeliin! Kaksinkertaisen osan riemuvuosimatka siunaukseksi Suomelle rukouksen kautta! Mennään pienenä laumana rukoilemaan, ylistämään ja kuulemaan!

TV7 Israel puhuu -ohjelma aukeaa tästä: http://www.tv7.fi/vod/player/?program=24040

 

Ilmoittautumislomake aukeaa tästä: Rukouskonferenssilomake (Word tiedosto) tai Rukouskonf.lomake (pdf) . Sieltä löydät hinnat, alkaen 1879 euroa (1 vk alk 1080 euroa) 4 hh sisältäen puolihoidon, retket, sisäänpääsyt ja kaiken mahdollisen koko 2 viikon (tai 1 viikon) Israel-paketissa.

 

 

Ilmoittaudu pian, Ramat Rachel konferenssihotellin 4 hh huoneet täyttyivät viime vuosina kuukausia ennen matkaa.

Tässä tietoja matkasta Israeliin 9. -  23.9.2018: Kaikkien kansojen Jerusalemin rukouskonferenssi ja muurinvartijoiden Israel kiertue. Matkan päätarkoitus on rukoilla Israelin ja maailman kansakuntien puolesta. Kun lähetyskäsky ja Sana leviävät Jerusalemista kaikkiin kansakuntiin, heräävät ne rukouksen voimasta rukoilemaan Israelin ja toisten kansakuntien puolesta. Näin Sana saadaan takaisin Jerusalemiin messiaanisena herätyksenä Israelissa ja muualla. Valmistetaan tietä Kunnian Kuninkaalle yhdessä 2000 muun osallistujan kanssa noin 170 kansakunnasta!

Rukouskonferenssimatka on kahden viikon erilainen Israel-matka: rukousta, ylistystä ja Sanan kuulemista. Rosh HaShana (juutalainen uusivuosi) ja Jom Kippur (Suuri sovituspäivä) ovat matkan aikana, ja niitäkin juhlitaan. Sinusta huolehditaan koko ajan - heti lentokentältä on ilmainen bussikuljetus omaan hotelliin. Kymmenen ensimmäistä päivää on rukouskonferenssia Ramat Rachel –hotellissa. Siellä on tunnettuja puhujia ja ylistäjiä, katso esite yläpuolella.  Kolmannes ajasta on ylistystä, kolmannes rukousta ja kolmannes sanankuulemista. Tänä aikana on kolmena päivänä retket Jerusalemiin sekä lähialueille (Betlehem, Jeriko ja Kuollutmeri). Me suomalaiset kokoonnumme aina kello 14 – 16 rukoustorniin ylistämään, rukoilemaan ja jakamaan toisillemme.

Viimeiset kolme päivää ollaan Muurinvartijoiden Israel-kiertueella. Ajetaan ympäri Israelia busseilla ja rukoillaan eri paikoissa kuten Juudeassa ja Samariassa sekä Israelin rajoilla, matkan varrella nähtävyyksillä vierailemista unohtamatta. Politiikkojen tapaaminen ja juutalaisilla asutusalueilla käynnit kuuluvat tavallisesti kiertueen ohjelmaan. Tavataan myös messiaanisia ja arabi paikallisseurakuntia sekä heidän pastoreitaan mm. suuressa yhteysillassa Nasaretissa. Ajetaan veneillä Gennesaret-järven poikki. Matka päättyy suureen päätösjuhlaan järven rannalla. Viimeisestä hotellista on seuraavana päivänä 23.9. ilmaiset bussikuljetukset lentokentälle.

Rukouskonferenssiin odotetaan noin kahtatuhatta osanottajaa sadastaseitsemästäkymmenestä kansakunnasta. Jeshuaan uskominen yhdistää meidät toisiimme, vaikka on eri ihonväri ja olisi vähän kielivaikeuksiakin. Mikäli on tarvetta vähintään 10 henkilölle, konferenssiohjelma tulkataan suomeksi, pääsalin osalta simultaanitulkkauksella kello 9 – 22 (lisämaksu kuulokkeista pienehkö summa koko ajalta).

Ilmoittautumislomakkeessa (http://www.sananjarunontuoksua.fi/rukouskonferenssilomake.doc) on hinnat euroina. Kaikki retket ja kuljetukset Israelissa sekä sisäänpääsymaksut kuuluvat hintaan, samoin kuin runsaat buffet aamiaiset ja päivälliset. Jos on kysymyksiä, soita 050 537 5065 (Jaakob) tai 044 513 1798 (Auli). Täytä vain ilmoittautumislomake ja maksa etumaksu viitteellä 5542 tilille Aabrahamin pyhät lapset ry, FI39 3939 0052 2437 22, niin olet mukana.

Lennot järjestetään viimeistään elokuussa, hinta-arvio lennoille on noin 300 euroa. Suositus on varata itse lennot netissä esim. http://www.vertaa.fi . Huolehdi myös heti maksaessasi, että matkavakuutuksesi on kunnossa. Kaikki vakuutusyhtiöt eivät korvaa erityisehtoisen matkan peruuntumiskuluja täysimääräisesti, ja jotkut vakuutukset eivät ole voimassa Juudeassa ja Samariassa. Tarkasta omasta vakuutusyhtiöstäsi!

Luuk. 24:52–53: Ja he kumarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten. Ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa. Katso myös ohjelma, jota saamme Herran armosta olla tekemässä: Sanan ja runon tuoksua, TV7 kanavalla sunnuntaisin klo 19:15. Uusinnat maanantaisin kello 11:05 ja keskiviikkoiltaisin klo 23:45 sekä torstaisin 15:35. Joka viikko uusi jakso!

Voit katsoa vuoden 2016 rukouskonferenssitapahtumaa esittelevän suomenkielisen videon netissä:

https://youtu.be/JSOQbGnUvPA. Vuoden 2013 rukouskonferenssin parhaista paloista tehdyt ohjelmat, 33 tunnin pituista jaksoa, löytyvät TV7 ohjelma-arkistosta http://www.tv7.fi/vod/series/?series=36549. Myös ohjelma vuoden 2012 konferenssista kannattaa katsoa: http://www.tv7.fi/vod/player/?program=24040 .  Osallistujien haastatteluihin keskittyvät 2 ohjelmaa rukouskonferenssista 2013 löytyvät täältä: http://www.tv7.fi/vod/series/?series=37336 .

 

Liity rukousryhmään Israelin 70-v synttäriä juhlistamaan!

 

Alla on kuvia nuorten tilaisuudesta. Nuoria alle viisikymppisiä (1967 jälkeen syntyneitä) eli Joosua-sukupolvea on yli puolet rukouskonferenssin noin 2000 osallistujasta. Erityisesti nuoria toivotaan lisää mukaan! Tänä vuonna 500 euron erikoisalennus 13 - 25-vuotiaille!

 

 

Niin paljon näen, kuulen