DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

English

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANtuminEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

 

Elämä virtaa

Parantumista tarvitaan fyysisesti tai psyykkisesti; molemmilla alueilla saattaa olla sairautta tai vammoja. Ihminen on henki, sielu ja ruumis. Silloin, kun Jeesus tulee sydämeen eli ihminen tekee uskonratkaisun, voi sanoa hengen parantuvan, jopa heräävän kuolleista, sillä siitä lähtien hengen yhteys Jumalaan on mahdollista Jeesuksen kautta (katso TIE  TAIVAASEEN).

Sielun tilanne, josta usein käytetään ilmaisua henkinen tilanne, saattaa olla sellainen, että vain Jeesuksen rakkaus voi täyttää sellaisen vajeen, minkä jokin aikaisempi kokemus on sinne sieluun jättänyt. Jeesuksen rakkauden lähde on Pyhä Henki (Room 5:5): mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu. Jeesus rakastaa sinua! Katso TIE TAIVAASEEN jos et usko!

Jeesus vapautti meidät vapauteen myös sairauksista. Parantumisen aikataulu jää Jumalalle. Raamatussa on kirjoitettuna (Mark. 6:12-13): Niin he lähtivät ja saarnasivat, että oli tehtävä parannus. Ja he ajoivat ulos monta riivaajaa ja voitelivat monta sairasta öljyllä ja paransivat heidät. Tässäkin sanotaan, että Jumala vahvisti Sanansa ihmein ja merkein. Näin tapahtuu myös tänä päivänä; otetaan esimerkkiä Apt. 8:5-7:stä: Ja Filippus meni Samarian kaupunkiin ja saarnasi heille Kristusta. Ja kansa otti yksimielisesti vaarin siitä, mitä Filippus puhui, kun he kuulivat hänen sanansa ja näkivät ne tunnusteot, jotka hän teki. Sillä monista, joissa oli saastaisia henkiä, ne lähtivät pois huutaen suurella äänellä; ja moni halvattu ja rampa parani. Nykyisin riivaajat ja saastaiset henget, demonit, diagnosoidaan psyykkisiksi sairauksiksi. Kaikki psyykkiset sairaudet eivät ole henkivaltaperäisiä, mutta jotkut ovat.

Pyhä Henki toimii omalla persoonallisella tavallaan. Hän voi parantaa vahvistaen Jumalan Sanan esimerkiksi kirkossa tai seurakunnassa, hengellisessä kokouksessa, hengellistä kirjaa lukiessa, radiota kuunnellessa tai TV:tä katsellessa. Rukous parantaa aikataulun jälleen jäädessä Jumalalle.  Parantamista tarvitsevien puolesta kannattaa ja tulee rukoilla, mekin rukoilemme muun muassa Healing rooms rukousklinikassa, katso www.healingrooms.fi.

Jeesus sanoo (Joh.10:10a): Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Abortti on ihmisen tappamista. Rukoillaan niiden loppumista. Pro Life Suomi ry on tällä asialla, katso www.lopettakaatappaminen.info.

 

 

 

 

                              Pyhän Hengen temppeli