DuWeb  Sanan ja runon tuoksua

 

 

English

Tervetuloa

 

 

Tie taivaaseen

 

 

Periaatteet

 

PARANTUMINEN

 

PARANnus

 

Viikon sana ja runot

 

Runoja

 

Toiminta

 

Mediassa

 

ISRAEL

 

Matkat

 

JUUTALAINEN JEESUS

 

Tukeminen

 

 toimintaan

 

KAUPPA

 

ARKISTO

 

Palaute

 

 

UUTISET

 

 

 

YHDISTYS

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

 

 

LINKIT

 

 

 

Niin paljon näen, kuulen

Jos et ole vielä löytänyt Jeesusta sydämeesi ja synti painaa sinua, tee parannus ja katso TIE TAIVAASEEN sivulta, kuinka voit rukoilla rukouksen, jossa käännyt pois pahuudestasi Jeesuksen puoleen. Jeesus sanoo (Luuk 15:7): Minä sanon teille: samoin on ilo taivaassa suurempi yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen, kuin yhdeksästäkymmenestä yhdeksästä vanhurskaasta, jotka eivät parannusta tarvitse.

Parannuksen tekeminen päivittäin kuuluu meille Jeesukseen uskoville. Vaeltaessaan täällä maan päällä Jeesus kutsui seuraajiaan valvomaan (Matt. 24:41–42): Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Valvomisella Jeesus tarkoitti parannuksen tekemistä eli kääntymistä Hänen puoleensa heti kun siihen on aihetta, sillä Hän saattaa tulla millä hetkellä tahansa. Tai ihminen saattaa yllättäen kuolla. Jeesus sanoo (Mark. 13:33–37): Olkaa varuillanne, valvokaa ja rukoilkaa, sillä ette tiedä, milloin se aika tulee. On niinkuin muille maille matkustaneen miehen: kun hän jätti talonsa ja antoi palvelijoilleen vallan, kullekin oman tehtävänsä, käski hän myös ovenvartijan valvoa. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon herra tulee, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai kukonlaulun aikaan vai varhain aamulla, ettei hän, äkkiarvaamatta tullessaan, tapaisi teitä nukkumasta. Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa. ja (Luuk. 21:34–36): Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä. Parannuksen tekemisessä Raamatun käskyt ovat meille ohjeeksi, vaikka Jeesus vapauttikin meidät ihmeelliseen vapauteen olla tekemättä syntiä. Rukoillaan Pyhää Henkeä avaamaan Raamatusta juuri meille tärkeät opetukset ja Jumalan käskyt. Rukoillaan Pyhää Henkeä myös näyttämään todeksi meille synti elämässämme niin, ettei Jeesuksen rakentama yhteys Isä Jumalaan pääse häiriintymään.

 

 

 

Yllä kuvassa liiton arkin kopio. Kirje Heprealaisille (9:4b-5a): ”liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut, ja arkin päällä kirkkauden kerubit varjostamassa armoistuinta.”

 

Jos homoseksuaalisuuden harjoittaminen on sinulle parannuksen teon paikka, katso seuraavat englanninkieliset videot:

HomosexualityPart1

HomosexualityPart2

HomosexualityPart3

HomosexualityPart4

HomosexualityPart5

HomosexualityPart6

HomosexualityPart7